a painful reminder of the existence of time.

today has been one of the most surreal days of my life. even though it was expected to happen, it just slaps ju in the face when it happens. for all of you who are wondering what's happened to me, then the case is that the second-years have left today. for ever and ever and ever. 

but i guess it had to happen. it felt like it was the time. but still. it hurts in the utmost definition of the word itself. i'm gonna miss you all. and especially you, val and raine. love you.

image13

vila

idag vaknade jag 11.30. shit. men men. hade ju inga lektioner, så det var ju rätt så lugnt. gårdagen var rolig och hektisk. hann med att ha svenskmiddag, middag för lukas, see på eurovision samt se på "if...." hos summer. en väldigt rolig och trevlig dag. bifogar lite bilder från middagen.

ciao.

image11
image12

en vecka. eller något sådant.

om en vecka, eller egentligen om typ 6 dagar, åker andraåringarna från oss. buhu. det är ledsamt. det kommer att vara ledsamt. jag kommer att sakna folk. jag kommer att lipa som en gris när bussen rullar iväg. det bara är så. men som jag diskuterade med mina kära grannar tidigare idag, så känns det ändå naturligt på något sätt. det känns som om de ska åka nu. det känns som om jag ska ha sommarlov och ska hem snart. det känns som att vi ska få förstaåringar snart. det känns så. livet går vidare.

hur som helst. idag vaknade jag kl 1 (skandal!), men jag antar att jag behövde det. jag har blivit så fruktansvärt slö och seg sedan exams slutade, så jag vet inte vad. men förhoppningsvis kommer energin tillbaka. inte så att jag här i min enkla existens sitter och huttrar över min otillräckliga energi, men jag har väl helt enkelt bara dragit ner på tempot. återigen, det känns som om det är dags för sommarlov nu. i alla fall mentalt. kan ju också bero på att andraåringar börjar på att packa lite här och där.

nej, nu ska jag fortsätta med min filosofijournal samt insupe lite rökelse. ah, livet är allt bra gott.

tjohej

image10

mental liberation

godmiddag.

den hyperaktiga stress jag har befunnit mig i de senaste veckorna har nu lugnat ner sig. exams är över och man kan äntligen ta en paus. allt gick bra, resultaten känns bra. 

i alla fall. jag kommer att bege mig tillbaka till svea rike den 5e juni, och då kommer jag att träffa sofi och rasmus i lysekil! kommer att bli fruktansvärt underbart, har ju icke sett dem på sisådär 150 dagar. inte en lunchrast direkt.

dock ska jag innan dess förbi på en 'world security conference' i oslo med politiker och diplomater, ska bli riktigt intressant. tydligen ska vi på flådiga middagar och dylikt. ooo.

fick förresten ett annat glädjebesked igår. jag har blivit uttagen att medverka vid en vecka vid università bocconi i milano i juni, helt sjukt kul! vi ska läsa ekonomi, juridik och matematik, och det ska tydligen vara elever från hela världen, eller åtminstone europa. inte helt säker.

hur som helst. nu ska jag göra klart min ekonomiuppsats. tjohej!

image9

RSS 2.0